OVER ONS

Onze missie

Live Up wil aan de hand van een persoonlijke, toegewijde en ontzorgende aanpak over het ganse traject, klant en uitvoerder motiveren en inspireren met als resultaat een uniek woningproject waar elke betrokkene trots op is.

Waarom Live Up kiezen?

Live Up wil in de eerste plaats zijn klanten ontzorgen. We bieden diensten aan voor je huis en je thuis aan de Costa Blanca en we doen dit met een zeer persoonlijke aanpak.

Onze waarden

Johan Van den Heuvel

Jong geleerd is oud gedaan. In mijn geval is dat niet anders. Als kind kon je mij meer plezier doen met de plannen voor het bouwen van een boomhut dan met een inkomkaart van een voetbalwedstrijd.
Dat is beetje bij beetje uitgegroeid tot een passie voor kleine en middelgrote ver- bouwprojecten.
Na 15 jaar gewerkt te hebben als projectleider voor enkele Belgische en internationale bedrijven, was het tijd voor iets nieuw, iets dat er zag aan te komen, iets waar ik van droomde: Live Up Porperty Services.

Dikwijls luisteren mensen om te kunnen antwoorden, in plaats van te luisteren om te begrijpen. Live Up biedt een oplossing voor dit probleem. We hechten daarom veel belang aan wat de klant wil en het resultaat dat wil behaald worden.

GRAAG MEER WETEN?
VRAAG KLANTENREFERENTIES OP