OVER ONS

Onze missie

Live Up wil aan de hand van een persoonlijke, toegewijde en ontzorgende aanpak over het ganse traject, klant en uitvoerder motiveren en inspireren met als resultaat een uniek woningproject waar elke betrokkene trots op is.

Waarom Live Up kiezen?

Live Up wil in de eerste plaats zijn klanten ontzorgen. We bieden diensten aan voor je huis en je thuis aan de Costa Blanca en we doen dit met een zeer persoonlijke aanpak.

Onze waarden

1

Transparant en open


Wij houden van een open communicatie en bedrijfscultuur dus geen geheimen of verrassingen. What you see is what you get!
2

Eerlijk en eenvoudig


Zo onderhouden wij relaties op lange termijn. Eens we met iemand in zee gaan, is het niet voor even. Wij verkiezen het opbouwen van een professionele en betrouwbare relatie. Eerlijk duurt het langst!
3

Wederzijds vertrouwen


De basis van de relatie tussen u en ons. We spreken over een woning, een verbouwing, een sleuteloverdracht… Dit zijn geen grapjes. Als er geen wederzijds vertrouwen is, komen we vroeg of laat met zorgen thuis en dat is nu juist wat Live Up wil vermijden!
4

Waardering en respect


We behandelen alle klanten en teamleden zoals we graag zelf behandeld zouden worden. Respect voor de mening van een ander en waadering voor ieders werk, dat is de gouden regel!
5

Passie voor ons werk


Voor de toegevoegde waarde aan elk project. Passie kan je niet kopen, je hebt het of je hebt het niet. Bij het selecteren van teamleden en uitvoerders komt passie al snel aan de orde. Voor mensen die gewoon hun werk willen doen is bij ons geen plaats!
6

Engagement voor uitstekend werk


Het continu optimaliseren en verbeteren van onze diensten zien we als een absolute must. Bij Live Up worden teamleden en uitvoerders gekozen die gaan voor een continue verbetering van hun prestaties. Goed is niet goed genoeg!

Johan Van den Heuvel

Jong geleerd is oud gedaan. In mijn geval is dat niet anders. Als kind kon je mij meer plezier doen met de plannen voor het bouwen van een boomhut dan met een inkomkaart van een voetbalwedstrijd.
Dat is beetje bij beetje uitgegroeid tot een passie voor kleine en middelgrote ver- bouwprojecten.
Na 15 jaar gewerkt te hebben als projectleider voor enkele Belgische en internationale bedrijven, was het tijd voor iets nieuw, iets dat er zag aan te komen, iets waar ik van droomde: Live Up Porperty Services.

Dikwijls luisteren mensen om te kunnen antwoorden, in plaats van te luisteren om te begrijpen. Live Up biedt een oplossing voor dit probleem. We hechten daarom veel belang aan wat de klant wil en het resultaat dat wil behaald worden.

GEÏNTERESSEERD?
CONTACTEER ONS